Принтери за хартиени и текстилни етикети

Valentin Micra series


Entry-level принтер за канцеларија

 • Пластично куќиште.
 • Термал-трансфер и директ термал мод во ист принтер
 • Ширина на етикета до 118мм/на штампање до 106мм.
 • Брзина на штампање од 50 до 100мм/сек. 
 • Резолуција: 203 dpi и 300dpi
 • Софтвер Bartender на персонален компјутер за креирање на етикети со текст, бар код, графика и сл.

Valentin Pica II series


Heavy-duty индустриски принтер за проиводство со екстремно прифатлива цена

 • Метално куќиште.
 • Термал-трансфер и директ термал мод во ист принтер
 • Ширина на етикета до 110мм/на штампање до 108мм.
 • Брзина на штампање до 100мм/сек.
 • Резолуција: 300dpi
 • Софтвер Labelstar на персонален компјутер за креирање на етикети со текст, бар код, графика и сл.
 • Опции: секач, диспензер и надоврешен намотувач

Valentin Vita II series


Најнова генерација на heavy-duty индустриски принтер со прифатлива цена

 • Метално куќиште.
 • Термал-трансфер и директ термал мод во ист принтер
 • Ширина на етикета до 114мм/на штампање до 106мм.
 • Брзина на штампање до 200мм/сек. 
 • Резолуција: 203dpi и300dpi
 • Софтвер Labelstar на персонален компјутер за креирање на етикети со текст, бар код, графика и сл. 
 • Опции: секач, диспензер и надоврешен намотувач.

Valentin Compa II series


Heavy-duty индустриски принтер за проиводство

 • Метално куќиште.
 • Термал-трансфер и директ термал мод во ист принтер
 • Ширина на етикета до 176мм/на штампање до 162мм.
 • Брзина на штампање до 200мм/сек.
 • Резолуција: 300dpi
 • Софтвер Labelstar на персонален компјутер за креирање на етикети со текст, бар код, графика и сл.
 • Опции: секач, диспензер, внатрешен и надоврешен намотувач, хидрауличен апликатор на етикети

За брошура кликнете тука.